Bedrijven en ZZP'ers

Diverse kantoorruimte beschikbaar

Bedrijven en ZZP’ers

Het zoeken naar een fijne werkplek in een creatieve, ontspannen en inspirerende omgeving is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je vind het allemaal bij Continental Art Centre.

Er is een ruime keuze aan mogelijkheden. Je kunt aan de slag in een flexruimte  of in een meer afgesloten ruimte. De ruimtes zijn per uur, per dag of per maand te reserveren. Wil je onbeperkt toegang tot een inspirerende ruimte, dat kan ook. Bij Continental Art Centre heb je ruime keuze.

vergaderruimte rotterdam
KantoorruimteZakelijke ruimtes met alle faciliteiten

Kantoorunit

Wil je een eigen kantoor in een inspirerende omgeving? Ook dat kan bij Continental Art Centre. Je kunt een eigen unit huren waarbij wij je de ruimte geven dit naar eigen inzicht en gevoel in te richten. Heb je hier hulp bij nodig? Dat kan ook. Wij werken samen met een architect / interieurontwerper die je graag op weg helpt.

Ruimtes voor veel toepassingen

Ook voor een bedrijfsfeest, schoolfeest, diploma uitreiking, (eind)musical, presentatie of receptie bieden wij mogelijkheden. De wensen en behoeften van onze klanten staan hierin voorop. Aangezien iedere klant zijn eigen wensen en behoeftes heeft werken we niet met standaard concepten. Ieder evenement is uniek en vanuit deze unieke beleving gaan we ook in gesprek met elkaar. De zalen bieden veel mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?

Het huren van een eigen unit biedt vele voordelen. Laat je naam en telefoonnummer achter bij contact. Wij nemen persoonlijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op
Neem contact met ons op

Stuur ons uw vraag. U krijgt snel antwoord van ons.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search